Affiliate

Wij ondersteunen u graag in het vinden van de beste producten en informatie voor uw probleem of uw budget.

Wij zijn van mening dat er tegenwoordig enorm veel keuze is en wij willen mensen helpen om die keuze voor een product gemakkelijker te maken.

Wij steken veel tijd in het maken van onze informatieve artikelen en om daar ook iets voor terug te krijgen maken wij gebruik van affiliate links. Laten we het dus hebben over affiliate links.

Affiliate links

Soms, wanneer we een product aanbevelen, linken we naar de website van het bedrijf via een zogenaamde affiliate- of verwijzingslink . Kortom, als je uiteindelijk een product koopt dat je via onze link hebt gevonden, krijgen we een commissie van de verkoper als een klein ‘dankjewel’.

Soms is die commissie maar een paar euro; soms is het wat meer. Maar hier is het belangrijkste – die verwijzing kost je geen cent. De volledige commissie komt uit de zak van de verkoper, niet die van jou.

En het spreekt voor zich dat we nooit een product zullen aanbevelen alleen omdat het ons een commissie betaalt, want dat zou slordig zijn, toch?

We zullen dus alleen producten aanbevelen die we persoonlijk hebben gebruikt of die sterk worden aanbevolen door vertrouwde collega’s.

Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijk kunt zien wanneer we een affiliate-link gebruiken, plaatsen we er (affiliate link) achter.

Dit is bijvoorbeeld hoe een affiliate link naar onze aanbevolen partner Bol.com eruit ziet: Voorbeeld link Bol.com

Nu is het mogelijk dat we sommige links in oudere berichten niet zo duidelijk hebben gemarkeerd als deze, dus het veiligste is om aan te nemen dat elke keer dat we linken naar een product van derden, we een kleine commissie kunnen krijgen.