Auping boxspring

Auping boxspring kopen? Indien je geïnteresseerd bent in een (Auping) boxspring kun je online een stortvloed aan informatie, modellen en prijzen vinden.

auping boxspringNergens lopen de prijzen zo uiteen als bij “boxspringbedden”. Inmiddels zijn er al bedden van € 400,- , maar er zijn ook luxe varianten met prijzen van in de duizenden euro’s. Er zijn dus boxsprings beschikbaar voor elk budget en elke smaak.

Welke boxspring kopen?

Wat zijn de verschillen en waar moet ik op letten bij de aankoop? Welke prijs is gerechtvaardigd voor een boxspring? We proberen op www.welkeboxspringkopen.nl deze en andere vragen te beantwoorden. Hieronder informatie over Auping bedden.

Auping Boxspring

Auping boxspring – Als je kiest voor dit beddenmerk dan kies je voor slaapcomfort op het hoogste niveau. De Auping boxspring is een boxspring welke niet alleen prachtig is om te zien, in dit bed zul je ook heerlijk kunnen ontspannen.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=TJaHwuYUSkM&width=550&height=311&modestbranding=0[/embedyt]

Auping Original – Criade – KirunaAuping bedden heeft 3 verschillende type boxsprings in hun assortiment n.l. de Original, Criade en de Kiruna. Deze bedden zijn ontworpen om te zorgen dat je van een welverdiende nachtrust kunt genieten.

Zo is de Original een bed met een sterke basis in combinatie met een spiraalbodem en boxspringmatras. De Auping Original heeft een bodem en matras die zijn aan te passen is naar jouw lichaam en (slaap)wensen.

Uniek ventilatie systeem

De Auping boxspring heeft een speciaal ontworpen ventilatiesysteem (Actief Ventilatie en Support systeem AVS®). Dit houdt in dat het bed zodanig is ontworpen dat het bed onderstel (box) en de matras heel goed ventileren.

Waar bestaat een Auping boxspring uit, we beginnen beneden en nemen eerst een kijkje naar de box van het bed. Deze bestaat uit een stevig frame, welke in combinatie met de matras zoals hierboven vermeld zeer goed ventileert. Hierdoor zijn  bed hygiëne en een goed bed klimaat gewaarborgd. Dit unieke ventilatiesysteem is ideaal voor mensen die snel transpireren in bed.

De matrassen op de Auping bedden zijn van zeer goede kwaliteit en in combinatie met een topper zul je hierop heerlijk slapen. We kunnen gerust stellen dat je direct een verschil zult ervaren t.o.v. een oude ledikantbodem.

Auping Criade

boxspring-aanbieding_optNaast de Original heeft Auping ook het type Criade in hun assortiment. Met deze boxspring krijg je een prachtig bed in je slaapkamer. Waarom zou je kiezen voor een Auping Criade, eigenlijk is deze vraag eenvoudig te beantwoorden.

  • Met de Criade kun je kiezen uit verschillende kleuren en stoffen voor de box.
  • Hoofd- en voetbord van de boxspring zijn verkrijgbaar in diverse kleuren

Auping Kiruna

Naast de Orginal en Criade is de Kiruna boxspring het topmodel van Auping. Een Auping boxspring van hoge kwaliteit met een luxe uitstraling dat zich hiermee onderscheidt van andere boxspring merken.