Boxspring outlet

Een boxspring outlet is een term die strikt genomen gebruikt wordt door een (bedden)winkel die boxspringbedden onder de normale prijs verkoopt. Soms worden in advertenties aanbiedingen ook als outlet aangeduid. In de outlet betaal je in principe een stuk minder, mits je goed oplet wat je koopt.

Een bed kopen bij een Boxspring outlet

Hieronder enkele tips die je het beste in acht kunt nemen wanneer je bij een (online) boxspring outlet winkel een bed wilt kopen.Zo kun je er zeker van zijn dat je niet teveel betaald en dat je niet teleurgesteld wordt in je verwachtingen.

Een bed kopen is voor veel mensen een zorgvuldig en weloverwogen besluit. Niet alleen vanwege de prijs, ook kwaliteit is een belangrijk aspect. Per slot van rekening wil je waar voor je geld.

Het is daarom bijzonder vervelend wanneer het bed, nadat het in je slaapkamer is geplaatst, niet aan de verwachtingen voldoet. Want normaal gesproken moet je er wel jaren mee doen.

Kopen in de Outlet – Tips en adviezen

Zoals gezegd is het belangrijk om goed voorbereid te zijn als je een nieuw bed wilt kopen in de boxspring sale. Daarom hebben we de 4 belangrijkste tips hieronder op een rijtje gezet:

  1. Is het bed wat in de aanbieding is wel een echte complete boxspring.
  2. De volgende en één van de meest belangrijkste vragen is: hoe zit het met de garantie en leveringsvoorwaarden.
  3. Hoe betrouwbaar is de (outlet boxspring) winkel of online shop. Zijn ze aangesloten bij een keurmerk, enz. Ga even googelen op de naam van het bedrijf, winkel of online shop en kijk of er reviews of andere onbetrouwbare zaken naar voren komen. Op sites zoals die van klachtenkompas en Radar kun je ook veel informatie vinden over bedrijven.
  4. Gebruik je nuchtere verstand, als de boxspring actie te mooi is om waar te zijn, dan gaat het in de meeste gevallen niet om een echte complete boxspring, zoals getoond in de video.

Is het wel een echte complete boxspring?

Ja, je zult er verbaasd over zijn, maar dagelijks wordt er geadverteerd met de term “boxspring outlet aanbieding”. Inderdaad, visueel lijkt het bed model op een echte boxspring, maar is dat ook zo? Om er zeker van te zijn dat je een echte boxspring koopt, is het van belang om te weten waar een complete en echte boxspring uit bestaat.

Wat is een echte complete boxspring: Video

Dit is wel een Duitstalige video, maar je kunt exact zien waar een echte complete boxspring uit moet bestaan. Zo weet je exact waar je op moet letten als je in de beddenwinkel bent.
[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=t0Ax7iKw5mY&width=550&height=311&autohide=1[/embedyt]

Boxspring sale – neem de tijd

boxspring outletVaak krijgen we de vraag: wanneer begint de “boxspring” sale, vroeger had je een vaste “sale”periode, met een zomer- en winteropruiming met door de overheid vastgestelde termijnen. Maar we hoeven je niet te vertellen dat die tijd allang voorbij is.

Tegenwoordig zijn er (meubel)bedrijven, zoals Leenbakker of Beter Bed die van de ene in de andere “sale” actie rollen. Een belangrijke vraag die je je dan moet stellen is of die zogenaamde opruimingsprijzen wel werkelijk outlet of sale prijzen zijn.

Ons aankoop advies

Neem de tijd, ga eerst eens op je gemak wat “boxspring” outlet winkels langs en noteer de prijzen en het type en merk. Vraag informatie (zoals aangegeven in onze aankooptips).

Handige tip: maak een foto met je mobiele telefoon van het beddenmerk. Ga vervolgens thuis nog eens rustig online zoeken en vergelijken; soms kom je ergens anders nog een betere aanbieding tegen.

Gewoon rustig oriënteren alvorens een nieuw bed te kopen. Elke dag zijn er wel nieuwe complete boxspring aanbiedingen te vinden.

Uiteindelijk gaat het om een fors bedrag en bedden zijn geen dingen die je na een jaar weer aan de kant zet om vervolgens weer een nieuw bed te gaan kopen. De maand februari is bij veel meubelzaken vaak de maand waar veel aanbiedingen zijn te vinden.

Goedkopere aanbieding gezien?Nog een aankooptip, het is iedereen wel eens overkomen. Je ziet een goedkope aanbieding voorbij komen en je hebt het product gekocht en denkt: “dat is goedkoop”. Maar dan zie je na een paar dagen het product nog goedkoper, je denkt dan: “balen, nog teveel betaald”.

Nou, niet altijd: Wanneer je nog binnen de bedenktijd of de ruiltermijn bent die op je kassabon of rekening staat vermeld, is het raadzaam om contact op te nemen met de leverancier, winkel of onlineshop met de vraag of je de aankoop nog ongedaan kunt maken.

Ook in een boxspring outlet winkel is het vergelijken van prijzen belangrijk. Zorg ervoor dat je de boxspring prijzen vergelijkt van het complete systeem, dus dat ook de matras en de topper bij de prijs is inbegrepen. Met name bij een boxspring outlet wordt er soms geadverteerd met goedkope boxsprings, maar deze zijn dan vaak zonder matras en topper.